Stacks Image 458


360˚ Panoramafotografie

Stacks Image 374
Om klanten of potentiële verkopers een nog duidelijker gevoel te geven hoe uw interieur of uw omgeving eruit ziet, kan ik interactieve 360° panoramafoto's aanleveren. M.b.v. de muis kunt u dan een ruimte of omgeving rondom bekijken. Vele toepassingen zijn mogelijk zoals interieur van woningen, hotelkamers, restaurants, vakantiewoningen, fitnesscentra, vergaderzalen, musea, terrasjes, pleinen, hofjes, tuinen en plantsoenen, woonwijkomgeving, evenemententerrein, verkeersknooppunten, zelfs het interieurs van auto's, etc.

VR-tours

Ook is het mogelijk om in een 360° panoramafoto diverse knoppen te zetten (hotspots) waarbij men in een andere ruimte kan komen. Zo is een virtuele tour te creëren. U biedt de bezoeker de mogelijkheid om zelf te kiezen voor andere ruimtes. Door te klikken op een hotspot wordt de nieuwe ruimte getoond en beweegt u interactief van de ene naar de andere ruimte.

Publicatie

De panorama's kunt u zelf plaatsen via een code op uw website. De movies worden aangeleverd als Flash / HTML5 movie of als Quicktime movie.
 
Ik bied u 3 verschillende mogelijkheden om tot een mooie panorama oplossing te komen:
  1. 360° panoramafoto (standaard kwaliteit in standaard formaat)
  2. 360° panoramafoto in High Dynamic Range (hoge kwaliteit tot beeldvullend formaat)
  3. 360° panorama VR-tour in High Dynamic Range (bestaande uit 3x 360° panoramafoto's die met elkaar verbonden zijn dmv hotspots)