• Stacks Image 1022

  Workshop: 1 op 1

  Link
Workshop 1 op 1
Begin 2017 ben ik begonnen met het geven van fotoworkshops 1 op 1. Waarom 1 op 1? Heel eenvoudig, vanwege de persoonlijke aandacht. Als enige cursist krijg je alle aandacht en is de workshop als het ware op maat gesneden. Hierdoor kom je veel sneller tot een oplossing voor jouw (foto)probleem en vinden we heel gericht antwoorden op jouw specifieke vragen. Dit kan veel prettiger werken dan wanneer je in een groep of klas zit, waarbij de aandacht over iedereen verdeelt moet worden.

Tijdens deze workshop 1 op 1 gaan we in op jouw specifieke vragen en/of fotoproblemen. Deze gaan we samen in de praktijk behandelen. Ik werk in dagdelen dus of een ochtend of een middag (maximaal 4 uur). De praktijk heeft geleerd dat workshops van 8 uur weinig zin hebben, vanwege de enorme hoeveelheid informatie die je anders krijgt te verwerken en moeilijker blijft hangen. Daarom biedt ik ook vervolg workshops aan. Wat we in dat dagdeel behandelen, gaan we ook direct daarna in de praktijk uitvoeren, zodat je ook naar huis gaat met het gevoel dat je het echt begrepen hebt.

Voor wie?
 • voor enthousiastelingen die hun camera graag beter willen leren kennen,
 • voor iedereen die net een nieuwe camera heeft gekocht
 • voor mensen die eigenlijk altijd op de automatische stand fotograferen maar zich willen verdiepen in de mogelijkheden van hun camera.
 • voor mensen die vragen hebben over knoppen & menu’s van hun camera,
 • voor mensen die vragen hebben over fotobewerkingen in Adobe Lightroom of Adobe Photoshop,
 • voor mensen die altijd tegen dezelfde dingen aanlopen tijdens het fotograferen.
 • voor mensen die graag mooiere of spannender foto’s willen maken.
 • voor mensen die vragen hebben over het gebruik van flitsers.


Locatie
Meestal gebruik Omnisport in Apeldoorn vanwege de diverse mogelijkheden. Als het regent, kunnen we prima (droog & warm) binnen zitten met een kop koffie/thee met daarnaast voldoende mogelijkheden om te fotograferen. Bij goed weer kunnen we naar buiten en in de nabije omgeving fotograferen. Afspreken op een locatie bij jou in de buurt is altijd bespreekbaar!

Wanneer?
Deze workshop 1 op 1 kan of op een door-de-weekse dag plaatsvinden of op zondagmiddag. Voor de ochtend geldt 9:00 uur als starttijd en voor de middag 13:00 uur. We starten onder het genot van een kop koffie/thee met een korte introductie en gaan daarna direct van start met jouw vragen en/of problemen.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedraagt (tijdelijke actie prijs tot 1 april 2017) € 100,- p.p. Dit is inclusief 2 consumpties en exclusief BTW. Het bedrag (inclusief 21% BTW) dient vooraf overgemaakt te worden op rekening: NL74 INGB 0009 2655 83 ten name van FHJ PETERS met als kenmerk de desbetreffende workshop. Als je meteen een tweede workshop (of vervolg workshop) boekt, krijg je 10% korting!

Tips!
 • Neem uw handleiding van uw camera desnoods mee naar de workshop
 • Het is handig om een pen en notitieblok mee te nemen
 • Zorg voor gemakkelijke wandelschoenen